Brandweermannen voorkomen brand bij Ali Kazerne
09 May 2016, 19:57
foto
De brandweer bij de Prof. Dr. Ali Kazerne in Nickerie. Een brand werd door kordaat optreden van brandweermannen gelijk geblust.


Een beginnende brand bij de Prof. Dr. Ali Kazerne in Nickerie is door kordaat optreden van de brandweer gelijk geblust. De melding van de brand kwam omstreeks 18.00 uur binnen.

In vier minuten was de brandweer op het brandadres. Ter plekke aangekomen trof de brandweer collega’s aan die met poederblussers bezig waren de brand te blussen. De groep brandweermannen die met poederblussers heeft geblust, kwam net van een detachering uit Apoera. De brandweermannen hadden de bootsman, die militair is naar de kazerne gebracht toen de brand ontdekt werd.

Volgens brandmeester Eric Kyte heeft de brandweer een hoop kledingstukken aangetroffen in de ruimte van de geneeskundige dienst, waar de brand begon. Daar werd een militair aangetroffen. Vermoedelijk moet deze de kledingstukken hebben verbrand waardoor het plafond en de muur vlam vatte. De zaak is in onderzoek bij de Militaire Politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May