Computertraining voor medewerkers S en J Coronie
13 Apr 2016, 03:36
foto
Medewerkers van Sport en Jeugdzaken volgen een computertraining (Foto: S en J)


Medewerkers van het ministerie van Sport en Jeugdzaken (S en J) en de ICT-hub in Coronie, hebben een training computervaardigheden achter de rug. De medewerkers zijn gratis door Stichting Probitas getraind. De 12 cursisten kunnen hun werkzaamheden nu efficiënter uitvoeren en zullen ook ingezet worden om Coroniaanse jongeren met ICT bezig te houden, zegt de S en J-voorlichting.

Tijdens de trainingen zijn MS Windows, MS Word, MS Excell, MS Powerpoint, onderhoud en computerbeheer, behandeld. De medewerkers hebben ook geleerd hoe zij een quiz en een enquête kunnen maken. De trainingen bestonden uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte.

De trainingen volgen na een werkbezoek van de minister van S en J aan het district Coronie. Verschillende organisaties hebben toen hun problemen doorgegeven. De medewerkers van het ministerie hebben nu de tools aangereikt gekregen om hun werkzaamheden beter uit te voeren. Zij zullen regelmatig moeten oefenen en begeleid moeten worden, om hun kennis up-to-date te houden, zegt de voorlichting van S en J.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May