Politiebond in spoed alv bijeen over werkomstandigheden
11 Apr 2016, 15:07
foto
De spoed convocatie van de Surinaamse Politiebond is ondertekend door voorzitter Robby Ramjiawan en secretaris Humphrey Naarden.


De Surinaamse Politie Bond (SPB) houdt dinsdag om 12.00 uur een spoed algemene ledenvergadering (alv). Hoofdagendapunt is 'bespreking werkomstandigheden op verschillende werklocaties waaronder de Centrale Meldkamer'.

Bondsvoorzitter Robby Ramjiawan zegt aan Starnieuws dat minimale randvoorwaarden ontbreken om het werk optimaal te kunnen verrichten. De Centrale Meldkamer (CMK) zit al maanden zonden koeling. Leden hebben al twee keren gepoogd het werk neer te leggen. Door gezamenlijke inspanning van de bond en de korpschef is het tot nog toe gelukt om de leden te motiveren om af te zien van actie, zegt Ramjiawan.

"Nu wordt er echter geëist van de bond dat de algemene ledenvergadering een besluit neemt hoe verder. De dienstverlening aan de gemeenschap zal zeker in gevaar komen als de CMK besluit om in actie te gaan. Leden werkzaam in het binnenland, waaronder Snesie kondre; Sarakreek; Djoemoe; Nw. Aurora kampen al geruime tijd met gebrekkige middelen om maar niet te praten over niet vergoeden van meer overwerk. Type papier en inkt ontbreken op haast alle afdelingen. Goede voertuigen worden uit de roulatie gehaald vanwege versleten remschoenen en banden, stelt de bondsvoorzitter.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May