Twee werknemers beschoten door criminelen
09 Apr 2016, 15:46
foto


Twee criminelen hebben op twee werknemers geschoten aan de Nieuwe Grond donderdag. Een van de slachtoffers werd geraakt in de buikstreek, terwijl het andere een schotverwonding opliep aan zijn schouder. Zij zijn per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en zijn opgenomen in het ziekenhuis. Hun situatie is stabiel, meldt de politie Public Relations.

Uit het onderzoek blijkt dat twee mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens zich toegang hadden verschaft tot de bovenste verdieping van het pand van een winkelier. De criminelen knipten met een mes het prikkeldraad door en kwamen zo op de bovenste verdieping terecht. Vervolgens werd het traliewerk van het raam van de toiletruimte geforceerd. De criminelen kwamen in de slaapkamer terecht.

De winkelierster en haar dochter die op dat moment in de slaapkamer waren, renden naar beneden en riepen om hulp. De eigenaar rende gelijk naar boven en zag dat zijn slaapkamer overhoop was gehaald. Hij rende weer naar buiten en zag een mannen op het dak. Hij loste enkele schoten in de richting van de rovers die wegrenden, maar zij werden niet geraakt. Zij vluchtten weg met medeneming van SRD 500.

Twee arbeiders die op dat moment bezig waren met werkzaamheden, probeerden de rovers tegen te houden, maar werden door de criminelen beschoten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May