Rvc en bond Telesur strijken plooien glad
09 Apr 2016, 08:08
foto
De gezamenlijke handtekening van de president-commissaris en de voorzitter van de bond onder de verklaring.


De raad van commissarissen (rvc) bij Telesur en het bestuur van de Communicatie Werknemers Organisatie Suriname (CWOS) zijn in overleg met elkaar getreden om informatie uit te wisselen. Hierdoor is er duidelijkheid en transparantie over berichten die circuleerden over het dienen van het hoofdkantoor van Telesur als onderpand voor een leningsovereenkomst met China. De rvc had reeds ontkend dat president-commissaris Gardelito Hew A Kee hiervoor naar China was.

In een gezamenlijk persbericht zeggen rvc en de bond, onder leiding van Wilfried Meyer, dat duidelijkheid is gebracht in deze zaak. Benadrukt wordt dat de rvc van Telesur niet de bevoegdheid heeft tot het afsluiten van leningen voor het bedrijf. Tevens is het onmogelijk voor Telesur een lening af te sluiten voor de Staat Suriname.

De rvc en de bond hebben zich uitdrukkelijk aan gecommitteerd om een bedrijfszekere ontwikkelingsrichting aan te houden, zodat medewerkers hun continue streven naar tevreden klanten en betere kwaliteit van de diensten kunnen voortzetten en waar mogelijk, deze te intensiveren. De rvc en de bond zeggen er tevreden mee te zijn dat alle neuzen weer naar dezelfde kant gericht zijn. Hierdoor is het wederzijds streven om succes van Telesur te continueren en de innovatieve diensten aan de samenleving te vergroten, herbevestigd. De communicatielijnen worden opgehouden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May