‘Nurse of the Year’ extra in de bloemetjes gezet
21 Mar 2016, 19:18
foto
Antoine Elias, algemeen directeur, Sergio Linga zorgmanager, Ruben Seedo, verpleegkundig directeur en Heve Sibilo, medisch directeur.


Verpleegkundige Sergio Linga is vandaag door het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) gehuldigd. Hij werd de vorige week na voorgedragen te zijn door het LMSZN, door de Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname (VVS) uitgeroepen tot verpleegkundige van het jaar in Suriname.

Terug in het LMSZN kreeg hij een feestelijke huldiging van de directie van het LMSZN. Linga is de derde verpleegkundige van het LMSZN met deze onderscheiding. Eerder waren dat Sonja Diran, in 2000 en Juliet Alpin van 2010-2012.
Bij de huldiging in het ziekenhuis ontving Linga een certificaat en een gesloten enveloppe voor zijn uitzonderlijke presentaties.

De verpleegkundige werkt al ruim twintig jaar in het LMSZN, eerst als verpleegkundige op de mannen en daarna op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het LMSZN. Vervolgens heeft hij de docenten opleiding gevolgd waardoor hij nu de functie van zorgmanager kan vervullen. Met zijn kennis en inzet heeft hij deze dienst op een hoger niveau gebracht, meldt het LMSZN. Linga verzorgt ook lessen bij het dependance van COVAB in Nickerie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May