Richard B. staat voor de zesde zaak in de rechtbank
16 Mar 2016, 12:44
foto


Richard B. staat voor de zesde keer terecht en heeft reeds vijf vonnissen op zijn naam staan. Deze keer is de ten laste legging diefstal en mishandeling. Rechter Cynthia Valstein-Montnor confronteerde de verdachte met het psychologische rapport.

De kantonrechter zei dat uit het rapport blijkt dat de verdachte zijn handelingen en zijn gedrag moet veranderen. Hij heeft een anti-sociale persoonlijkheid, is agressief en heeft weinig spijt van zijn handeling. Hij heeft het slachtoffer mishandeld en heeft diens horloge afgepakt. Daarnaast heeft hij hem in zijn rug en zij gebeten. Ook heeft hij een gouden ketting van 36 gram weggerukt.

In het medische rapport is opgenomen dat de verdachte elke keer zijn foutieve handelingen verbloemd door te zeggen dat hij onschuldig is. De verdachte beweerde dat hij terugging naar de plek om zijn gebroken ketting op te rapen en zag toen het horloge liggen. Hij zou dat toen opgeraapt hebben. Hij zei dat hij op die bewuste dag met zijn ex-vriendin rustig zat te borrelen toen het slachtoffer binnenkwam. Volgens hem kwam het slachtoffer met hem vechten om zijn ex-vriendin.
Uit het onderzoek bleek dat de verdachte tekeer gaat met buurtbewoners. Op 25 april zal deze zaak verder behandeld worden.


Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May