Adhin ontmoet Indiase premier Modi
11 Mar 2016, 09:59
foto
Vicepresident Ashwin Adhin ontmoet Indiaas premier Narendra Modi eerder op de ochtend. (Foto: Prime Ministers Office/Press Information Bureau India.)


Vicepresident (vp) Ashwin Adhin is hedenochtend ontvangen door de Indiase premier Narendra Modi. Tijdens de ontmoeting in Modi’s residentie is onder meer gesproken over Indiaas kredietlijn aan Suriname, de Internationale Yoga Dag en het Indiase palmoliebedrijf Triple F, dat in Suriname wil investeren.

Adhin was tijdens de ontmoeting vergezeld van zijn echtgenote en Surinames ambassadeur Aashna Kanhai. De ontmoeting tussen Adhin en Modi vond plaatst in de marge van Adhins deelname aan het World Culture Festival en daaraan gekoppelde Global Leadership Forum (GLF) in New Delhi. Het World Forum for Ethics in Business is mede organisator van het GLF.

Het festival is ter gelegenheid van 35 jaar Art of Living Foundation van spirituele leider Sri Sri Ravi Shankar. De vp is uitgenodigd door de organisatie als één van de keynote sprekers tijdens de inauguratie van het tweedaagse forum dat morgen start. Het is de verwachting dat Adhin vanmiddag ook kort het woord zal voeren tijdens de opening van het driedaagse festival dat nu gaande is.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May