VVO tegen stagnatie in het onderwijsproces
10 Mar 2016, 18:28
foto


De Vereniging van Opvoedkundigen, Onderwijskundigen en aanverwante wetenschappen; afgekort V.V.O., doet een uiterst dringend beroep op zowel de vakbeweging in casu de Bond van Leraren enerzijds als de regering de onderhandelingen op zeer korte termijn daarheen te leiden dat de ruggengraat van de natie; de student geen toekomstige stagnaties bij de verdere ontwikkeling via het onderwijsleerproces, ondervindt.

Elke verbreking van de regelmaat in het onderwijsgebeuren betekent een vertraging in een nationale strategie in de verhoging van de toekomstige onderwijskansen, voor onze jongeren. De kwaliteit van het onderwijs komt hierdoor duidelijk in het gedrang, terwijl nieuwere inzichten in de wetenschap aangeven dat verloren tijd nooit meer wordt ingehaald met alle consequenties van dien voor de volgende generatie.

T.a.v. de leraren mag worden opgemerkt dat decennia lang er achterstanden in de beloningsstructuur te constateren zijn. De Vereniging is ervan overtuigd dat de Power of Education op zeer korte termijn de oplossing zal brengen.
De Vereniging gebruikmakende van haar code blijft indien echter noodzakelijkerwijs bereid in kwestie te bemiddelen.

Dhr. Dr. H. H. Bergraaf PhD. EdD.
Voorzitter
Dhr. L. A.A. Pocornie BC Pastorale Th, BC Th, BC Rel, BC Psy
Fungerend Secretaris

Adres: p/a COB gebouw Gemenelandsweg # 93
Tel. Nr.: 8953808 – 497684 – 8259468 – 430504
E-mail : opvoed1978@gmail.com
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May