Rotary zet leerlingen van Moengo in het zonnetje
10 Mar 2016, 01:17
foto
De Rotary Club Paramaribo Residence en Rotaract op bezoek bij O.S. Wonoredjo.


De Rotary Club Paramaribo Residence heeft samen met zijn jongerenafdeling Rotaract, in verband met haar Go GLO programma vorige week een bezoek gebracht aan O.S. Wonoredjo te Moengo in het district Marowijne. De service club heeft daar ook de Go GLO 2015 Music Video gelanceerd. De huidige zesde-klassers van de O.S. Wonoredjo, die zich voorbereiden op de toets werden toegesproken door Rotarian Els Dams en Rotaractor Janet van Klaveren, waarna de leerlingen mochten genieten van een hapje en een drankje.

Dayita Vreden, Go GLO’er uit Marowijne met 62 punten voor de zeven (7) toetsvakken kreeg alsnog de bijbehorende waardering uit handen van Rotarian Guido Koorndijk. “Dayita heeft aangetoond dat ook Marowijne schoolprestaties op het allerhoogste niveau voortbrengt”.

Het Rotary Go GLO programma wordt al 14 jaren succesvol uitgevoerd en is uitgegroeid tot een begrip in de maatschappij. Het programma plaatst jaarlijks de best geslaagde zesdeklassers van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) in Suriname ‘in het zonnetje’ met als doel hen te waarderen en overige leerlingen te stimuleren om maximaal te presteren.

Met de lancering van de Go GLO 2015 Music Video hoopt de service club vele Surinaamse leerlingen te motiveren. De video geeft een indruk van het meest recente Go GLO evenement, met de uitmuntend presterende leerlingen van het schooljaar 2014/2015 in de hoofdrol. Voor de launch is gekozen voor Moengo om er de aandacht op te vestigen dat excellente schoolprestaties ook in Marowijne worden gerealiseerd, zegt de Rotary.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May