Godo presenteert zich in Brokopondo
07 Mar 2016, 22:28
foto


De Coöperatieve bank Godo heeft zich gepresenteerd te Brownsweg. Er hebben zich al meer dan 500 personen aangemeld om lid te worden van de instelling. Een promo team ‘Godo Brokopondo’, onder leiding van districtssecretaris Freddy Linga, had de mensen geregistreerd.

Districtscommissaris Ivonne Pinas, directeur van Regionale Ontwikkeling Wilco Finisie, DNA leden Diana Pokie en Freddy Finisie, DR en RR leden, kapitein en basja’s van Brokopondo, waren bij de presentatie aanwezig, evenals de algemene directeur Bruining en stafleden van de bank.

Godo is de eerste bank die in het district is gekomen om breedvoerig met de mensen van gedachten te wisselen, waarbij zij in de gelegenheid gesteld zijn om brandende vragen te stellen, zegt het BIC Brokopondo. Na het officiële gedeelte was weer gelegenheid voor een ieder om zich te laten registreren en een bankrekening te openen. Al met al is het een zeer succesvolle dag geweest en de bevolking ziet uit naar de eerste steenlegging voor de bouw van een departement van deze bank te Brownsweg, zegt het BIC Brokopondo. De mensen zullen dan niet meer aangewezen zijn op Paramaribo voor het doen van bankzaken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May