DA’91 gaat voor gezamenlijke duurzame toekomst
07 Mar 2016, 21:03
foto


Rudi Jessurun is zondag gekozen tot partijraadsvoorzitter van DA’91. Hij neemt de voorzittershamer over van de waarnemend partijraadsvoorzitter Monique Essed-Fernandes. In het bestuur zitten verder Soeparinem Rais-Bawon, Vinay Ayodhia, Robert Seut en Dharamlal Chotkan.

De Presidium voorzitter, Angelic Alihusain-del Castilho gaf aan dat er in de komende vijf jaar veel van de Partijraad verwacht zal worden. De Partijraad is het hoogste orgaan binnen DA’91 en heeft de rol van het bepalen en beoordelen van het door DA’91 gevoerde beleid. Dit orgaan sanctioneert ook samenwerkingsovereenkomsten evenals kandidatenlijst tijdens de algemene, vrije en geheime verkiezingen. Alihusain-del Castilho zei dat Essed-Fernandes met haar inzet het instituut van de Partijraad nieuw respect en versterkte invloed heeft bezorgd.

Seute ging in op de politieke rol van DA’91 weggelegd en haar vertegenwoordigingen op DR en RR niveau. Erevoorzitter van DA91, Winston Jessurun, benadrukte de belangrijke rol die de Partijraad vervult binnen de partij. Hij drukte alle partijraadsleden op het hart deze verantwoordelijkheid heel serieus te nemen.

Het is op 10 maart 2016 vijfentwintig jaar geleden dat DA’91 werd geproclameerd als partijcombinatie. De volgende 25 jaar zal DA’91 zich nog meer toeleggen op een moderne koppeling van denken, talenten en kansen teneinde een significante bijdrage te leveren aan een gezamenlijke duurzame toekomst voor alle Surinamers, zegt de voorlichting van de partij.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May