Spong krijgt Surinaamse vlag cadeau na overwinning
06 Mar 2016, 04:22
foto
Tyrone Spong met de Surinaamse vlag die hij cadeau heeft gekregen van de president van Tsjetsjenië.


De 'King of the Ring' Tyrone Spong antwoordt op vragen van Starnieuws dat hij blij is om Suriname te kunnen vertegenwoordigen op een groot internationaal box-evenenment in Grozny, de hoofdstad van Tsjetsjenië. Hij heeft van president Ramzan Kadyrov van Tsjetsjenië, een handgemaakte Surinaamse vlag cadeau gekregen. "De president weet dat ik heel trots ben op mijn land," zegt Spong.

Spong heeft David Gogishvili uit Tsjetsjenië in de tweede ronde verslagen. "Ik heb mijn laatste wedstrijd een jaar geleden gevochten. De eerste ronde heb ik gebruikt om af te tasten. Boksen is een heel ander spelletje dan ik gewend ben. Ik ben blij met de uitslag. De wedstrijd is goed afgelopen," deelt Spong mee. Hij voelt zich meer thuis in thaiboksen, waarmee hij internationale titels op zijn naam heeft staan.

De topsporter zegt heel goed te zijn ontvangen. De president van Tsjetsjenië is een fan van hem. Hij heeft ook bij hem gelogeerd. De president heeft de wedstrijd bijgewoond, en feliciteerde hem met de overwinning. Hij is blij met de fraaie handgemaakte vlag van Suriname als cadeau van de regering van het gastland.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May