Politie zoekt informatie over bewusteloze jongenman
28 Feb 2016, 19:30
foto


Een jongeman is vandaag bewusteloos aangetroffen voor een winkelzaak op de hoek van de Keizerstraat en Kerkplein, tegenover de politiepost.
Volgens verklaring van de winkelier maakte hij omstreeks half tien zijn winkel open en trof de jongeman bewusteloos aan voor zijn zaak. Uitwendig bekeken zijn er geen letsels merkbaar.

Het vermoeden bestaat dat de man zich onwel moet hebben gevoeld en dat hij op een bepaald moment het bewustzijn verloor. De jongeman werd per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is op de afdeling Intensive Care ter verpleging opgenomen en is niet aanspreekbaar.

Op de jongeman die netjes gekleed was, is niets aangetroffen waaruit zijn gegevens achterhaald kunnen worden. Zijn geschatte leeftijd is 25 jaar en hij heeft korte vlechtjes. Hij was gekleed in een zwarte jeansbroek, een bruinzwarte trui met wit opschrift en had bruine sandalen aan. Hij is slank van postuur, is van Creoolse afkomst en heeft een geschatte lengte van 1.70 meter.

De politie roept hierbij familieleden of zij die denken deze jongeman te kennen of vermissen op, zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie van het ressort Centrum op de telefoonnummers 471111 of 477777.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May