Ramadhin presenteert boek over verkiezingsresultaten
28 Feb 2016, 14:03
foto


Hardeo Ramadhin, auteur en politiek analist heeft een nieuw boek geschreven getiteld: De verkiezingsresultaten van 25 mei 2015 en een terugblik . Hij presenteert zijn boek dinsdag tijdens een discussieavond van KennisKring (KK) in Lalla Rookh gebouw.

Ramadhin zal de verkiezingsresultaten toelichten en analyses maken over het cijfermateriaal van 2015. Ook zal hij vergelijkingen, groei en achteruitgang en het stemgedrag op bepaalde politieke partijen of combinaties in Paramaribo en de districten, toelichten. Er zijn interessante ontwikkelingen en verschuivingen te bespeuren op het politieke veld, waarbij veel partijen ondanks enorme inzet en investeringen geen zetels hebben bemachtigd, constateert Ramadhin. Ook de vele peilingen die vooraf zijn gepleegd zijn nu door het cijfermateriaal wel of niet bevestigd. Zo ook de eventuele toekomstige rol van politieke partijen in het politieke spectrum.

Na de presentatie zal de auteur de eerste drie gesigneerde exemplaren aanbieden aan minister Robert Peneux, de fractieleider van de VHP, Chan Santokhi, alsook de vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, deelt KK mee. De discussieavond, die om 20.00 uur begint, is ook toegankelijk voor belangstellenden. Er wordt een bijdrage van SRD 15 gevraagd ter dekking van de kosten van die avond.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May