Vernieuwingen op komst bij Huize Ashiana
17 Feb 2016, 04:28
foto
Het nieuwe logo van Huize Ashiana. (Foto: Sozavo)


Huize Ashiana gaat voor transformatie, professionalisering en kwaliteitsverbetering. Dit zei waarnemend directeur Osei Jabini gisteren bij de viering van het 35-jarig bestaan van het bejaardentehuis. Hij neemt op 1 maart officieel over als directeur. Het nieuwe logo van het tehuis is bij de feestelijkheden onthuld.

Jabini gaf aan bezig te zijn met de uitbreiding van de verschillende diensten van de organisatie en daarnaast het vormen van een duidelijke visie en missie. “We werken ook naar een dagopvang voor seniorenburgers.” First Lady Ingrid Bouterse-Waldring en minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), Joan Dogojo, waren aanwezig bij de viering van het jubileum.

Dogojo benadrukte dat er een bepaalde autoriteit rust op de ouderen en verwees naar de dagtekst: Eer uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden. In de afgelopen week is een bejaarde man in hulpeloze toestand achtergelaten op het terrein van Ashiana. Dogojo deed een beroep op de samenleving zulke praktijken achterwege te laten, omdat de doelgroep een waardige behandeling verdient, meldt de voorlichting van Sozavo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May