Nieuwe SLM-directie tevreden over gehuurd toestel
26 Jan 2016, 16:34
foto
De nieuwe Airbus van de SLM kort voor vertrek naar Suriname op Schiphol International Airport.
de PZ-TCR Airbus A340-313X rollend over de Kaagbaan met 290km/u. (Foto: Douwe C. van der Zee)


De directie van de SLM en haar personeel staan volledig achter het besluit van de huur van de A340-313. Het toestel is voor vier jaar geleased en maakt al een maand deel uit van de SLM-operaties op de Midatlantische route.

Het leasen van dit toestel was een van de redenen waarom de vorige directie van de SLM is bedankt. President Desi Bouterse zei op 28 december tijdens een ontmoeting met journalisten dat de directie van de SLM veel blunders heeft gemaakt, waaronder de aankoop van het nieuwste toestel.

Het staatshoofd zei dat niet alleen de directeur verantwoordelijk is voor de aankopen, maar meer leidinggevenden. Het gaat om het hele team dat verantwoordelijk is voor het beleid en het resultaat van het afgelopen jaar. Ruim twee weken daarna is Louis Voigt benoemd tot de nieuwe SLM-directeur.

Nog geen maand na de uitlatingen van president Bouterse, prijst de nieuwe leiding van de SLM het toestel in alle toonaarden. “De SLM is zeer tevreden met haar operationele performance en de vele positieve feedback van het reizend publiek,” zegt de SLM in een communiqué. Het bedrijf prijst de businessclass aan waar de passagiers bijna geheel languit kunnen liggen tijdens de vlucht. Ook de economy class “is zeer comfortabel”.

“De passagier reist in een comfortabel en veilig passagiersvliegtuig en mag rekenen op de bekende gastvrijheid van het cabine personeel,” gaat zij verder. De onderneming verzekert dat zij met de A340 haar product zal blijven verbeteren en zich inzetten om alle passagiers steeds een kwalitatief goede service te blijven bieden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May