Jong Rambaan verslaat Santos in eigen huis
24 Jan 2016, 08:12
Het team van Jong Rambaan

Santos, vertegenwoordiger van de Nickerie Voetbal Bond in de topsectie van de Surinaamse Voetbal Bond, heeft zaterdag de zesde nederlaag op rij moeten incasseren. Het team van Jong Rambaan heeft de wedstrijd gewonnen met 3-2; nadat Santos de rust inging met een 2-1 voorsprong.

De doelpuntenmakers voor Jong Rambaan zijn: Jean Pinas, Lorenzo Overman en Germain van Dijck, elk 1x, terwijl Alvaro Reingoud en Theodoor Dors, elk 1x voor Santos scoorden. Jong Rambaan blijft met deze overwinning op de 4e plaats en Santos verhuist van de 10e naar de 11e plaats.

Volgens de trainer van Jong Rambaan, Edmund Ramkisoen, hebben zijn jongens na een iets mindere eerste helft, de wedstrijd in de tweede helft gedomineerd. Hij zag dat de spelers van Santos moe waren en daarvan hebben zijn jongens gebruik gemaakt. Het was een gelijk opgaande strijd waar beide ploegen kansen kregen. The man of the match was niemand minder dan de doelman van Santos Gyliermo Rolling.

De overige uitslagen van de gespeelde wedstrijden uit de eerste klasse competitie:
P.V.V. - Boma Star: 1-2
Amardeep - S.N.L. : 0-1
Papatam - Acoconut: 0-1
Santos - Jong Rambaan: 2-3
West United - Deva Boys: 2-1