Miranda ook waarnemend dc van Marowijne
21 Jan 2016, 02:56
foto
Dc Jerry Miranda


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda (Paramaribo Noordoost) neemt waar in het district Marowijne. Hij heeft de districtsadministrateur meteen ontheven uit zijn functie. Miranda zegt aan Starnieuws dat de financiële administratie veel te wensen overlaat. Er vindt een controle plaats nu.

De dc blijft ook verantwoordelijk voor Paramaribo Noordoost. Hij zal enkele dagen per week in Marowijne zijn. Miranda zegt dat het overheidsgezag in Marowijne als eerste hersteld zal worden. Hij merkt op dat veel mensen zich niet houden aan wettelijke regels. Dit gedrag zal gelijk gecorrigeerd worden.

Miranda had woensdagmiddag gelijk een bespreking met de districts- en ressortraadsleden. Ook zijn alle overheidsinstanties in het district gevraagd om mee te helpen om orde op zaken te stellen. De dc heeft overgenomen van zijn collega, Remy Pollack, van Commewijne. Miranda zegt dat afgesproken is dat de waarneming voor enkele maanden is totdat er een dc wordt benoemd. In de tussentijd is hij van plan om samen met de gemeenschap en andere diensten het district grondig aan te pakken en Albina weer tot een aantrekkelijk vakantieoord te maken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May