Dronken echtelieden mishandelen elkaar
13 Jan 2016, 22:42
foto


Het echtpaar Sabitri S. en Radjinderpersad S. is door de politie van Nickerie aangehouden voor wederzijdse mishandeling. De echtelieden staan bekend als habituele drinkers. Zondag zat de man met een vriend te borrelen voor de deur. De echtgenote voegde zich erbij om ook wat alcohol te drinken. Na enige tijd gedronken te hebben, moest de vrouw een opdracht voor haar partner uitvoeren. De vrouw liep naar binnen. De man die vond dat zijn echtgenote te lang wegbleef, ging ook de woning binnen.

Aangezien hij de mening was toegedaan dat de vrouw zijn opdracht niet wilde uitvoeren, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee. De man gooide een glazen bord op de vloer. Het bord viel aan diggelen met als gevolg dat de vrouw gewond is geraakt. Uit woede pakte zij een scherf en verwondde de man ook.

De politie die het adres aandeed voor onderzoek, bracht het echtpaar over naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het echtpaar heengezonden na verhoor. De politie sprak partijen aan om voortaan het vechtgedrag achterwege te laten, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May