SZVB zet trainingen WK Futsal kwalificatie CFU stop
09 Jan 2016, 13:12
foto


Het bestuur van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft de trainingen stopgezet voor de WK Futsal kwalificatiewedstrijden 2016 van de Caribbean Football Union (CFU). De SZVB is na opgave van de nationale Futsal-selectie geconfronteerd geraakt met het feit dat de inschrijving bij de CFU tot op heden nog niet geregeld is. Door miscommunicatie tussen de SVB en de CFU is Suriname nog niet geregistreerd voor dit belangrijke toernooi.

De SZVB zegt vanaf de start van de trainingen tijdig alle voorbereidingen getroffen te hebben en ook de tickets naar Cuba geregeld en visa voorbereid. Echter is tot op heden ondanks intensieve communicatie met de SVB en de CFU nog geen bevestiging van deelname van de CFU ontvangen.

Op grond van de onduidelijkheid heeft het bestuur van de SZVB besloten de trainingen stopzetten. Gewacht wordt tot er uitsluitsel is over deze kwestie. "Wij betreuren het verloop van deze kwestie ten zeerste, onze sporters, de organisatie en ook alle Futsal liefhebbers worden zwaar getroffen door deze situatie," zegt het bestuur van de SZVB.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May