Website wil relatie consument/bedrijfsleven verbeteren
07 Jan 2016, 17:48
foto


De relatie tussen de consument en het bedrijfsleven kwalitatief te verbeteren, de ondernemingszin van de bezoekers te bevorderen en de creatievelingen te stimuleren. Met dat doel voor ogen is de website www.vergelijken.sr woensdag ‘live in de ether’ gegaan.

“Bij ons staat de bezoeker centraal,” zegt Brian Sloote, één van de oprichters. “Het gaat om jouw mening, jouw evenementen, jouw vacatures en jouw deals.” Sloote, Suradj Hanoeman en Stijn Lathouwers zijn een jaar geleden begonnen aan het opzetten van de website. “We hebben jarenlange ervaring in klantenservice, sales en business optimalisatie, en we zien heel veel kansen,” vertelt Sloote. “We steken graag onze nek uit om mee te helpen aan de verdere opbouw van Suriname. Echt concreet dus, geen mooie praatjes, maar doen. Common sense.”

De ‘core business’ van vergelijken.sr is om de kwaliteit van de diensten in de verschillende sectoren te verbeteren. Dit gebeurt door vergelijkingen. Bezoekers worden in staat gesteld om bij ‘Your Voice’ te stemmen op het bedrijf of instelling die de beste of slechtste diensten verleent. “Als je iets koopt wil je je goed voelen, vooral vandaag de dag. Maakt niet uit of het goedkoop is, je hebt recht op goede service.” Volgens Sloote zijn vele bedrijven zich daarvan niet bewust.

“Klantenservice is uitdagend. We willen de bedrijven helpen om telkens weer het onderste uit de kan te halen om het beste voor de klant te doen.” Dit werkt volgens hem door op nationaal niveau. “Je kunt nog zoveel natuurlijke hulpbronnen hebben, maar als investeerders komen en ze krijgen een beneden de peil service...tja. Hier gaat het om, de basis.” De verzamelde data wordt met het bedrijfsleven gedeeld. Verwacht wordt dat de bedrijven hierop gaan inspelen om uiteindelijk hun diensten te verbeteren.

“Er wordt al zo vaak geklaagd over de service van bepaalde ondernemingen. Nu kunnen we daar daadwerkelijk wat aan doen. Ik reken erop dat men deze kans grijpt om verandering te brengen.” De site stelt bezoekers ook in staat om vacatures te bekijken of om zelf een te laten plaatsen. Daarnaast kunnen komende evenementen in de gaten worden gehouden en kan je een eigen evenement adverteren. Voor de zakelijke bezoeker is er genoeg ruimte om handel te drijven.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May