Man mishandelt partner en dwingt haar tot prostitutie
05 Jan 2016, 11:28
foto


Harold D. (51) is door de politie van Kwatta aangehouden voor mishandeling.
Het slachtoffer verklaarde dat zij de man in het buitenland heeft leren kennen. Ze besloten naar Suriname te gaan en wonen samen. Uit de relatie hebben zij een kind van 7 maanden.

Vanaf de geboorte van het kind, gaat het mis tussen hen, deelde de vrouw mee. Zij werd vaak genoeg onder bedreiging tegen haar wil seksueel misbruikt door de man en mishandeld. Daarnaast is haar paspoort door Harold D. afgepakt. Ze werd ook verplicht door hem om te gaan prostitueren.

Op 27 december werd zij weer op brute wijze tegen haar wil seksueel misbruikt. Zij gaf de man te kennen de relatie niet verder te zullen voortzetten. Harold B. werd boos en begon de vrouw te mishandelen. Ze rende naar buiten en schakelde de politie in.

De man ontkent echter de vrouw te hebben mishandeld. Uit een buurtonderzoek is gebleken dat de vrouw vaker huilend de straat is opgerend. Harold D. werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst. De vrouw heeft aangegeven terug te willen naar haar geboorteland, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May