Dogojo kondigt evaluatie AOV Fonds aan
31 Dec 2015, 04:34
foto
Minister Joan Dogojo en personeel van het AOV Fonds toosten op het nieuwe jaar. (Foto: Sozavo)


Het AOV Fonds wordt in het nieuwe jaar geëvalueerd en toegankelijker gemaakt voor de doelgroep. “De bankbetalingen zijn al gerealiseerd, maar de kasbetalingen moeten verder uitgediept worden, zodat iedereen op tijd kan beschikken over zijn of haar AOV.” minister Joan Dogojo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), deed deze mededeling gisteren, bij de jaarafsluiting met het personeel van het AOV Fonds.

Dogojo geeft aan dat de betaling via kas en bank simultaan moet geschieden. Er zal door de leiding van het ministerie en het AOV Fonds een lijst gemaakt worden van de zorgpunten. Zij onderstreept het belang van de inzet van elk individu voor het bereiken van de gestelde doelen voor 2016. AOV-directeur, Anuska Gopalrai is het in deze eens met de minister. “Het is geen werk van een persoon, het is een geheel. Elke mening en elk idee telt. Er moet transparantie zijn binnen dit dienstonderdeel van het ministerie.”

De huidige financiële situatie moet geen reden zijn voor kwaliteitsvermindering van de dienst naar de senioren burgers, meldt de voorlichting van Sozavo. Voor het komende dienstjaar is de focus voornamelijk gericht op het district Sipaliwini. Het streven zal in de toekomst ook gericht zijn op het maandelijks uitbetalen van senioren burgers, in plaats van op kwartaalbasis.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May