Sapoen: Somohardjo heeft troostprijs gewonnen
30 Dec 2015, 14:12
foto
Raymond Sapoen


Assembleelid Raymond Sapoen stelt dat de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, de troostprijs heeft gewonnen met het vonnis van de kortgedingrechter. "De hoofdprijs blijft bij de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging," antwoordt Sapoen om een reactie gevraagd op het vonnis en de uitspraken van Somohardjo.

Sapoen die samen met Diepakkoemar Chitan het besluit van de partijraad om hen terug te roepen aanvecht, zegt dat zij niet gewonnen of verloren hebben. De rechter heeft in de overwegingen aangegeven dat de terugroeping niet op de wettelijke voorgeschreven basis is gebeurd. "Dus zijn wij nog steeds Assembleeleden," voert Sapoen aan.

De trekker van de HVB merkt op dat de vorderingen zijn afgewezen. Het vonnis is nog niet op schrift gesteld. De verdere strategie zal worden uitgezet zodra het vonnis is betekend.

Sapoen moet smakelijk lachen om de bewering van Somohardjo dat hij gesolliciteerd heeft om directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij te worden. "Ik heb geen enkele ambitie daarvoor. Ik ben en blijf Assembleelid," reageert Sapoen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May