Johan Pigot en Olga Sibelo 70 jaar getrouwd
20 Dec 2015, 17:12
foto
Het jubilerende echtpaar Johan Pigot (90) en Olga Sibelo (88) vereeuwigen zichzelf met kleindochter Chinyere middels een selfie.


Het echtpaar Johan Pigot en Olga Sibelo delen al zeventig jaar lief en leed met elkaar. Zaterdag vierde het echtpaar het 70-jarig jubileum. Uit dankbaarheid werd een kerkelijke dienst gehouden. "De Heer had het geluk van het echtpaar voor ogen en schonk het een hoopvolle en gezegende toekomst."

Van geluk stralende kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden hebben luister bijgezet aan de huldiging van het echtpaar. Het eerbetoon vond plaats met gebed, zang, champagne, lekkere taart en prachtige bloemstukken.

Het paar ontmoette elkaar te Abra Broki, waar beiden volgens het christelijk geloof van de Evangelische Broeder Gemeente zijn groot gebracht en zich in 1945 in de echt verbonden volgens het geloofsprincipe van volledig en altijd voor elkaar. In deze geest schonk zij het leven aan acht kinderen van wie Roy ons in voorgegaan.

In het leven van het echtpaar geldt het principe ‘bid en werk.’ Van huis uit kleermaker met landbouwer als nevenberoep toonde Johan Pigot, bijgestaan door zijn wederhelft, liefdevolle dienstbetoon aan de medemens door onder andere vele jongemannen die verbleven in het Kinderhuis Saron op te leiden tot volwaardig kleermaker.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May