Finabank/Vloss succesvolle wandelrally in Nickerie
13 Dec 2015, 08:12
foto
De winnaars van de Finabank/Vloss wandelrally Nickerie.


Finabank Nickerie heeft in samenwerking met VLOSS een succesvolle wandelrally van ± 5 km door de straten van Nieuw Nickerie gehouden. Volgens de branch manager Arief Laismohamedkhan wil de Finabank de jongeren stimuleren om te bewegen. De Finabank wilde wat anders doen dan de traditionele wandelloop. VLOSS is bereid gevonden om een wandelrally uit te zetten.

Laismohamedkhan zegt dat bij een wandelrally je namelijk bewegen en educatie stimuleert. 150 groepen hebben zich geregistreerd, die ongeveer 600 deelnemers vertegenwoordigen. Groep nummer 29 won de rally en kreeg van directeur Finabank, Eblein Frangie, SRD 500. Groep nummer 83 werd 2e en ontving SRD 450. Groep nummer 42 werd derde, goed voor SRD 400. Groep nummer 109 en groep nummer 120 eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats en kregen SRD 350 en SRD 300.

Frangie zegt dat de wandelrally een jaarlijks terugkerend evenement moet gaan worden in Nickerie. Deelnemers konden meedoen door een groep in te schrijven voor SRD 10. Alle leden van de groep kwamen in aanmerking voor een T-shirt, een fles water en reclame items van de Finabank.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May