Tien kindertehuizen blij gemaakt met schenking
29 Nov 2015, 08:27
foto
De stichting Belangenbehartiging Wanica en Omstreken, heeft tien stichtingen bedacht. Voorzitter Asiskumar Gajadien overhandigt de spullen aan een vertegenwoordiger.


Tien kindertehuizen zijn bedacht door de Stichting Belangenbehartiging Wanica en Omstreken. Stichtingsvoorzitter Asiskumar Gajadien heeft de goederen, zoals airco's en koelkasten, zaterdag overhandigd aan de vertegenwoordigers van de instellingen. Gajadien gaf aan dat het reguliere programma voor ondersteuning van scholen, welke rond juli wordt gehouden, door de verkiezingsdrukte niet kon worden uitgevoerd. Echter werd op aandringen van het thuisfront ervoor gekozen het project dit jaar een ander karakter te geven.

Met het oog op de viering van Kinderdag is een schenking gedaan aan Huize Maho, Stichting Tamara, Huize Campagne, Huize Emmaus, Lotjeshuis, Huize Sukh-Dhaam, Stichting Koningskind, Huize Arya Dewaker, Kinderhuis Sanatan Dharm en Stichting Prasoro voor het kind in nood. Naast goederen voor de tehuizen, hebben zij ook een financiële ondersteuning gekregen om op 5 december een leuke dag voor de kinderen te organiseren.

De vertegenwoordigers hebben hun erkentelijkheid uitgesproken voor het lenigen van enige nood waarmee de kindertehuizen te kampen hebben. Gajadien benadrukte dat de stichting niet kapitaalkrachtig is, maar wel rijk is aan liefde, waardoor vrienden steun geven om deze grote projecten te kunnen uitvoeren. Hij bracht ook dank uit aan de werkers en besturen van deze tehuizen die zich ontfermen over de kinderen en hen de broodnodige liefde geven. Gajadien vernam van zijn echtgenote en kinderen die mede de keuze gemaakt hebben van de tehuizen, dat veel kinderen in deze tehuizen ouderliefde moeten missen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May