Video-beelden inbraak bij Kirpalani vrijgegeven
26 Nov 2015, 02:11
foto
Vrijgegeven video-beeld van de beroving bij Kirpalani op 12 oktober.


De politie heeft de camerabeelden vrijgegeven van de beroving die op 12 oktober is gepleegd bij het hoofdkantoor van Kirpalani aan de Domineestraat. Tot nu toe is één persoon aangehouden in deze zaak waar SRD 4 miljoen en grote bedragen in US dollars en euro's zijn gestolen.

Vijay Kirpalani zegt aan Starnieuws dat er bruikbare tips binnengekomen zijn uit de samenleving. Hij hoopt het geld dat buitgemaakt is, terug te vinden. Daarvoor is er SRD 100.000 uitgeloofd. Dit bedrag is nog steeds beschikbaar voor de persoon die zodanige informatie kan geven, waardoor de criminelen en het gestolen geld, achterhaald kunnen worden.

De personen die betrokken zijn bij deze diefstal waren gemaskerd en zijn op de camerabeelden vastgelegd. Aan het publiek wordt gevraagd om zijn medewerking te verlenen bij de aanhouding van deze daders. Op de camerabeelden is ook te zien dat de bewaker van Kirpalani in gesprek is met een manspersoon met een lichtkleurige rugtas. Informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit van de persoon wordt ook gevraagd.

Eenieder die één of meerdere van de daders herkent of informatie bezit over de inbraak, die in het belang kan zijn van het politioneel onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen op de hotline 472855 van Kirpalani holding. Op de
Facebook pagina van het bedrijf is er meer informatie en beelden te vinden over de inbraak.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May