PL-structuren willen een zakenkabinet
23 Nov 2015, 00:34
foto
PL-voorzitter Paul Somohardjo


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), zegt aan Starnieuws dat zijn partij alle acties zal ondersteunen die in het belang zijn van land en volk. Ook de actie die gevoerd wordt bij de Waterkant, zal steun krijgen van de partij. Somohardjo merkt op dat niet alleen Onderwijs en Volksgezondheid, maar de hele regering moet worden gedepolitiseerd, inclusief de president. De structuren van PL waren zondagavond bijeen en zijn voorstander van een zakenkabinet.

De structuren van PL stellen in een verklaring dat een zakenkabinet in staat moet worden geacht om ongeacht ras, kleur, politieke partij of religieuze overtuiging de noodzakelijke maatregelen te treffen die in het belang zijn van land en volk. De vakbeweging, het bedrijfsleven, religieuze organisaties en alle overige maatschappelijke groeperingen zullen in deze moeten worden betrokken.

Vandaag komen de PL, de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), de Nationale Partij Suriname (NPS) en de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) om 13.00 uur in De Olifant bij elkaar om verder van gedachten te wisselen. Alle vier partijen hebben in het weekend bijeenkomsten gehouden met hun structuren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May