MCC Warriors Twenty/20 landskampioen
16 Nov 2015, 02:12
foto
Het team van MCC Warriors met de kampioentrofee.


De Twenty/20 kampioen van Paramaribo, MCC Warriors, is zondag Twenty/20 landskampioen geworden van Suriname. De club heeft de Twenty/20 kampioen van Cricket Bond Nickerie, Politie Cricket Club, verslagen. De publieke belangstelling voor deze wedstrijd was goed.

Politie Cricket Club won de toss en stuurde MCC Warriors om te batten. Het team van MCC Warriors maakte in 20 overs 196 runs, tegen het verlies van 6 wickets. Het team van de politie maakte in 20 over slechts 94 runs, all out en verloor dus de wedstrijd.
Troy Dudnath van MCC Warriors werd man of the match, hij maakte 78 runs en pakte tevens 2 wickets samen met Mohindra Budram. Dudnath is als openings 'battman' pas na 155 runs uit gebowled.

Romario Ramjiawan van Politie Cricket Club maakte 16 runs en Giovanny Gokoel pakte 3 wickets. De umpires waren; Rafi Mohamed en Mahinder Nirhu.
Volgens de voorzitter van de Politie CC, Alimoedien Nasrullah, heeft MCC Warriors een heel goede wedstrijd gespeeld, ze waren beter dan onze jongens, vooral hun bowling attack was goed, ook hun fielding was perfect, zij hebben een sterke wedstrijd gespeeld zegt Nasrullah, voorzitter van de Politie CC.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May