Vermoedelijke veroorzaker dodelijke aanrijding gevlucht
14 Nov 2015, 21:59
foto


De vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding op de kruising Hooge- en Hofstraat vrijdagavond, is gevlucht. Een bromfietsbestuurder van wie de gegevens nog onbekend zijn, overleed ter plaatse. Twee personen raakten zwaar gewond.

Bij de aanrijding waren vier personenauto’s betrokken. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat een bestuurder van een Toyota Spacio reed over de Hoogestraat en ging in de richting van de Waaldijkstraat. Deze bestuurder verleende geen voorrang aan de Toyota Wish die over de Hofstraat reed en naar de Prinsenstraat ging. Door de slag ging de Toyota Spacio enkele keren over de kop en reed een bromfietser met duorijdster aan. Dezelfde Toyota Spacio kwam vervolgens in botsing met twee andere auto’s en een bromfiets die geparkeerd waren op de berm aan de Hoogestraat.

Een vrouwelijke passagier van de Toyota Wish en de duorijdster op de bromfiets, raakten zwaar gewond. Zij zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij zijn ter verpleging opgenomen.
De chauffeur van de Toyota Wish is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol, meldt de Public Relations van de Politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May