Srefidensi sporttoernooi begonnen in Nickerie
13 Nov 2015, 12:24
foto
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh doet de aftrap van het sporttoernooi.


Nickerie begint 40 jaar Srefidensi met een sporttoernooi. De Srefidensi Commissie Nickerie heeft daartoe gisteravond het startsein gegeven. Het wordt een interdepartementen en bedrijven sporttoernooi dat op de dag van de onafhankelijkheidsviering wordt afgesloten.

Zeven departementen en drie bedrijven doen mee aan het sportevenement. Op het kunstgrasveld is begonnen met mini-voetbal. Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh die de aftrap heeft gedaan, zegt dat saamhorigheid tussen collega’s wordt bevorderd door sport.

Voor vandaag staan er volleybalwedstrijden op het programma. Veldvoetbal, domino, troefcall en dammen zullen tijdens het toernooi ook aan bod komen. De ministeries van Regionale Ontwikkeling, Landbouw, Veeteelt en Visserij en Financiën doen mee samen met de Penitentiaire Ambtenaren (PA), de Politie, de Brandweer, het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis, de EBS, SWM en de banken.

De uitslagen van de gisteren gespeelde wedstrijden:
Mini-voetbal: Banken – E.B.S. 1- 4; Voor de banken heeft Cherman Ronomoeljo gescoord. De scoorders voor de EBS waren Marven Oha (2x), Furgell Pawiro en Ponirin Sowikromo elk één.
Financiën – S.W.M. 3 – 12. Doelpunten SWM; Delano Kajuffa (7x), Enrico Fraser (2x), Ferdinand Jodiwongso, Ivanildo George en Theodoor Dors elk één. De doelpuntenmakers voor Financiën waren Ferdinand Ardjopawiro (2x) en Stefano Roberts één.
Politie – PA 4-1; Doelpunten Politie; Shairish Jagroep, Widjai Tjiekoeri, Nitesh Ramrattan en Rene Noredjo en voor de P.A. nam Lorenzo Razach het enige doelpunt voor zijn rekening.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May