Twee rovers dood bij schotenwisseling
09 Nov 2015, 14:19
foto


Twee rovers dood, drie andere rovers en twee agenten met schotverwondingen in het ziekenhuis. Dat is de uitkomst van een schotenwisseling tussen politie en rovers vanmorgen in Paramaribo Noord.

Eenheden van het Arrestatieteam (AT) waren in de omgeving aan het surveilleren toen ze de melding van een beroving aan de Siemensstraat via de Centrale Meldkamer kregen. Bij een achtervolging die daarop volgde, schoten de criminelen in de Bonistraat op de politie en gooiden op gegeven moment een handgranaat naar hen toe. De granaat is niet ontploft. In de auto die het AT achterna zat, waren vijf criminelen.

De criminelen hadden bij de beroving een groot bedrag buitgemaakt, dat op hen is gevonden. Bloederige foto’s van de dodelijk geraakte rovers circuleren op social media en hebben Suriname in rep en roer gebracht. Paramaribo Noord was het toneel van politieauto’s, ambulances, helikopter, achtervolging en schoten.

De identiteit van de rovers is niet prijsgegeven. De gewonde bendeleden zijn onder politiebewaking in het ziekenhuis. Nadere details zijn niet bekendgemaakt, omdat het onderzoek voortduurt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May