Eagles CC semikampioen SCB Rivas Car Sales T/20
09 Nov 2015, 02:51
foto
De eigenaar van Rivas Car Sales, Sunil Ramadhin, overhandigt de winnaars trofee en een geldbedrag aan de captain van MCC Warriors.


Bij de voortzetting van de Twenty/20 cricketwedstrijden van de Surinaamse Cricket Bond (SCB), zijn zondag twee ontmoetingen geweest. Eerst kwamen Amar Shaktie en Snellenpark CC tegen elkaar uit en vervolgens CC Paramaribo en Eagles CC. Snellenpark CC en Eagles CC wonnen hun wedstrijd.

Amar Shaktie won de toss en stuurde Snellenpark om te batten. Snellenpark batte 160 runs in 20 overs. Amar Shaktie kwam niet verder dan 144 runs all out.
Met deze prestatie eindigt het team van Snellenpark op de derde plaats in de SCB Rivas Car Sales T/20 Kampioenschappen in Paramaribo.

Bij de 2de wedstrijd tussen CC Paramaribo en Eagles CC won Paramaribo de toss en verkoos te batten. De club maakte 36 runs all out.
De wedstrijd is hierna afgebroken, omdat er toen bleek dat Paramaribo CC geen 9 spelers kon opbrengen vanwege blessures. Hierdoor is Eagles winnaar geworden van de wedstrijd. Zahir Doekhie, de coach van Paramaribo CC, zegt dat Amar Jagan 'retired hurt' was na een lelijke short pitched bal door Bailey op zijn vingers. Dat betekende dat Paramaribo CC niet kon fielden met 8 man.
Het publiek was volgens de voorzitter van SCB, Raj Narain, zeer teleurgesteld dat de wedstrijd geen voortgang had.

Tot 'The man of the tournament' is uitgeroepen de speler van MCC Warriors, Mohindra Boodram, die naast een trofee ook een geldbedrag overhandigd kreeg van de SCB. Het team van Eagles CC werd tweede en kreeg naast een trofee ook een geldbedrag van Rivas Car Sales.
Zondag zal in Nickerie de T/20 kampioen van Paramaribo, MCC Warriors het opnemen tegen de T/20 kampioen van Nickerie, Politie Cricket Club.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May