Moeder bewerkt zoon met strijkijzer
04 Nov 2015, 10:18
foto


Een heet strijkijzer op zijn linkerarm, was de straf die Jolitha, B. haar zevenjarige zoon gaf. Jemoby was tegen de wil van zijn moeder buiten gaan spelen. Bij het spelen heeft de zevenjarige op een spijker getrapt. Toen Jemoby zijn moeder op de verwonding wees, sloegen alle stoppen bij haar door.

De vrouw heeft de jongen met een heet strijkijzer brandverwondingen toegebracht op zijn linkerarm en op de plek waar de spijker hem had gestoken. De politie heeft de 42-jarige moeder aangehouden voor zware mishandeling.

Toen de politie na een melding via de Centrale Meldkamer naar het adres in het ressort Latour ging, troffen ze Jemoby aan met zijn brandverwondingen. De jongen wees ook naar de verwonding onder zijn voet. Aan de politie vertelde de zevenjarige dat zijn moeder hem dat had aangedaan. Het slachtoffer is opgenomen voor verpleging op de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie heeft ook de vader van het jongetje, die in het binnenland woont, verhoord. Hij is heengezonden. Jolitha zit in de cel en het strijkijzer is in beslag genomen, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May