Meer informatie over dodelijke aanrijding J.A. Pengelstraat
02 Nov 2015, 15:33
foto


De 66-jarige Warno Toegiman is zondag na een aanrijding overleden. De Ongevallen Dienst van het Bureau Nieuwe Haven kreeg via de Centrale Meldkamer het bericht dat op de kruising van de J.A. Pengelstraat en de Drambrandersgracht een aanrijding met zware persoonlijke ongelukken zich heeft voorgedaan. Bij aankomst ter plekke is gebleken dat de 63-jarige bestuurder Ilse B. reed over de Drambrandersgracht richting J.A. Pengelstraat. Zij verzuimde voorrang te verlenen aan het verkeer komende vanuit de J.A.Pengelstraat met als gevolg de botsing.

Door de slag verloor zij controle over de besturing van haar voertuig en zwenkte dit voertuig naar de richting waar de latere slachtoffers op een terras zaten. Zij reed toen de grootvader en zijn twee kleinkinderen aan.

Per ontboden ambulance zijn de twee zwaar gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De 3-jarige Vonity, P. werd per eigen gelegenheid gebracht naar de SEH, waar zij na medisch te zijn behandeld naar huis is gestuurd. De bestuurster Ilse en de meerijder liepen lichte letsels op. De voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. Het voertuig van Ilse is voor herkeuring in beslag genomen.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en waren niet onder invloed van alcohol, deelt de Public Relations van de politie mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May