Top40 nummer 1 ‘Can’t Feel my Face’ is platinum song
30 Oct 2015, 20:08
foto
The Weeknd doet het goed op de Top40.


Na een aantal weken het hoogst op de lijst te hebben gestaan op de Billboard 100, is het nu tijd om ook in Suriname hoog op de hitlijst te prijken. The Weeknd doet het supergoed met ‘Can’t Feel my Face’. De Nationale Top40 nummer 1 werd in het weekend 4 keer platinum in de VS. Op de tweede plek staat de voormalige Top40 nummer 1: ‘Freak of the Week’ van Krept & Konan ft. Jeremih. Omi doet het weer eens goed, want zijn ‘Hula Hoop’ sluit de top 3 af.

Op nummer 5 staat het lied dat van 24 komt. Justin Bieber maakt 19 sprongen met ‘What do you mean’. Daarmee krijgt hij de titel ‘knaller van de week’. Ook in Nederland doet dit lied het goed. Op de Nederlandse Top 40 staat het op nummer 1. Niet zo hoog gestegen zijn ‘Soca Salsa’ van Oscar D Leon van 26 naar 10 en ‘Niemand’ van No Space van 31 naar 18.

De nieuwe song die nieuw binnenkomt op 35 is ‘Don’t Worry’ van het duo Madcon met Ray Dalton. Meteen daarboven staat op 34 ‘Classic Man’ van Jidenna en Roman Gian Arthur. Ook nieuw deze week. Aliyah die een Top40 hit scoorde met 'Wolk' staat deze week nieuw op 20 met haar haar song 'Ongelooflijk'. Op 9 staat de arrogante nieuweling ‘Meisjes blijven meisjes’ van Two Crooks en Frenna met Emms en Ronny Flex.

‘Kon go’ van Tjatjie is terug. Deze week staat het lied meteen op 7. Tjatjie hoeft zich vanaf nu niet meer druk te maken over de promotie van zijn muziek. Dat heeft hij in handen gezet van promotiebureau ‘The Plugger’. Deze organisatie is er om artiesten en hun muziek naar de verschillende media te brengen.
Bekijk hierde volledige top 40 lijst.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May