De la Fuente houdt evaluatie met recreatieoorden
28 Oct 2015, 20:08
foto
Districtscommissaris van Para, John de la Fuente.


Districtscommissaris (dc) John de la Fuente zal vrijdag met de recreatiehouders van het district Para evalueren over de gang van de zaken op de oorden. Tijdens de vakantieperiode heeft het team van de dc meerdere malen de oorden bezocht. De oordhouders zijn gewezen op de verbeterpunten die zij moeten aanbrengen op hun oorden, zodat de veiligheid van de bezoekers gegarandeerd is. Deze zaken wil de dc bespreken met de recreatiehouders.

Aan Starnieuws zegt De la Fuente dat de verbeterpunten aangedragen zullen worden. Ook zullen zaken die aangepakt moeten worden vóór de Paasvakantie nu al kenbaar gemaakt worden, zodat de recreatiehouders niet in een stresssituatie zullen verkeren. Zij zullen ruim de tijd hebben om deze minpunten aan te pakken.

Het ligt volgens de dc in de bedoeling om alle oorden te certificeren. Ook voor de recreatieoordhouders is de certificatie belangrijk. Hiermee kunnen zij hun bezoekers gerust stellen en kunnen zij dit gebruiken om nationaal en internationaal meer bezoekers aan te trekken. De la Fuente benadrukt dat ook de gecertificeerde oorden gecontroleerd worden. “Het is niet zo dat zij die gecertificeerd zijn geen controle meer krijgen. Er wordt nagegaan of de aangegeven zaken nog steeds in place zijn”, stelt de dc.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May