Top40 medepresentator Suleigha, meer dan regisseur
23 Oct 2015, 18:51
foto
Suleigha Winkel heeft deze Top40 samen met Raynel Dalen gepresenteerd.


Suleigha Winkel, de regisseur van de film Lobi Singi doet meer dan waar zij voor gestudeerd heeft. Ze schrijft ook liedjes. Doordat Suleigha durft stappen te ondernemen, heeft zij het kunnen flikken om een hele CD voor R&B artiest Marques Houston te gaan schrijven.

Hoe dat is gegaan en nog meer hoor je in de nieuwe aflevering van de Nationale Top 40, waar zij de gastpresentator was. Suleigha hielp Raynel Dalen de nieuwe lijst presenteren. Zo lieten ze weten dat ‘Freak of the Week’ van Krept & Konan ft. Jeremih nog steeds op nummer 1 staat. Terwijl ‘I can’t feel my face’ van the Weeknd is gestegen van 4 naar 2, staat ‘Locked Away’ van R-City en Adam Levine stationair op 3. Luister hier naar het volledig programma.

‘Straight to the End’ van Fantan Mojah, Badderman en King Koyeba knalt van nummer 25 naar 6. Dat is maar liefst 19 plekken. De Jamaicaanse artiest beloofde zijn Surinaamse vrienden dat wanneer zij de nummer 1 plek halen, ze een optreden in Jamaica hebben op zijn jaarlijks evenement ‘Sting’. Duimen dus.

De arrogante nieuweling deze week is ‘Afghan Jalebi’ van Asrar Shah op 25. Dit lied is een soundtrack van de Hindifilm ‘Phantom’. Nieuw deze week is ook ‘Ghost’ van Gyora, Melodiciouzz en Neelam Matadin op 32. Op #35 is het de eerste week voor ‘Mama bobie’ van Makavelly Apeje. ‘Tide’, de nieuwe van Silent sluit de Top40 lijst af op #40.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May