Man betrapt bij weghalen bromfiets uit magazijn politie
23 Oct 2015, 04:42
foto


Mark P. (23) is door de politie van Latour aangehouden, nadat hij in het magazijn van de politie heeft ingebroken. Een politieambtenaar die bij het cellenhuis de wacht op het terrein van het politiebureau deed, merkte hoe iemand zich toegang verschafte tot het magazijn. Hij hield de man staande.

De politieambtenaar merkte op dat het om een ex-arrestant ging die eerder dit jaar was opgesloten vanwege het feit dat hij gestolen onderdelen aan zijn bromfiets had aangebracht. Bij de eerdere aanhouding kon Mark P. geen bescheiden tonen waardoor hij na zijn invrijheidstelling de bromfiets niet heeft terug gekregen van de politie.

Op woensdag nam Mark P. de kans om zonder toestemming de bromfiets weg te halen uit de bergruimte van de politie. Hij heeft met een scherp voorwerp de ketting waaraan een hangslot is bevestigd, weggesneden. Hij werd op heterdaad betrapt en is aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Dit meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May