Verdachte legt tegenstrijdige verklaringen af
20 Oct 2015, 03:43
foto


In de berovingszaak waar de verdachten Dhirajkoemar M., Danny E., Regillio P. en Rocher D. terechtstaan, is Dhirajkoemar M. maandag als getuige gehoord door rechter Ingrid Lachitjaran. Deze verdachte legde steeds tegenstrijdige verklaringen af. De vier zijn betrokken bij een beroving bij een neef van de verdachte Dhirajkoemar M. op 28 april van dit jaar.

Dhirajkoemar M. beweerde bij het verhoor dat hij een afspraak met zijn neef had over een betaling en ging naar zijn woning. Plotseling zag hij Danny E. binnenkomen. Danny E. zou de benadeelde mishandeld hebben en zijn huis hebben doorzocht. De verdachte meende geen afspraak met Danny E. gemaakt te hebben. Hij zei dat hij ook geslagen werd en dat ze hem in zijn auto afvoerden. Danny E. had een houwer en een jachtgeweer met een afgezaagde loop. Hij viel in slaap; toen hij wakker werd, was hij alleen. Daarna reed hij naar huis.

De rechter hoorde ook een andere getuige in deze zaak. De vrouw verklaarde dat zij op die bewuste dag bezig was het huis schoon te maken. Ze zag toen Dhirajkoemar M. met de benadeelde de woning binnenkomen. Ineens zag zij nog een andere man aankomen en ze moesten plat liggen. Die man en Dhirajkoemar M. mishandelden de benadeelde. Zij doorzochten de woning. Daarna hebben zij de verdachte geblinddoekt, zijn handen gebonden en hem afgevoerd in de auto. De getuige zag ook hoe de benadeelde door zijn neef geslagen werd. Dhirajkoemar M. ontkende dit. Ook zag de vrouw dat de verdachte die ene man ook omhelsde. Dhirajkoemar M. belde daarna iemand op en gaf een adres op waar ze elkaar zouden ontmoeten. Ook zag de getuige dat de verdachten vuurwapens en een houwer bij zich hadden. Deze zaak zal op 16 november verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May