Alihusain-Del Castilho nieuwe voorzitter DA’91
01 Oct 2015, 15:12
foto
Winston Jessurun draagt de hamer over aan de nieuwe voorzitter van DA '91, Angelic Alihusain–Del Castilho.


Angelic Alihusain-Del Castilho is de nieuwe voorzitter van de politieke partij DA’91. Het nieuw bestuur is gisteren met algemene stemmen gekozen. Alihusain-del Castilho is de eerste vrouwelijke voorzitter van de partij en volgt Winston Jessurun op.

Jessurun is benoemd tot de eerste erevoorzitter in de geschiedenis van DA’91. “Eigenlijk is het streven van DA’91 niet veranderd; immers 25 jaar geleden waren het dezelfde doelen en idealen die nog steeds overeind staan en actueel zijn,” zei hij in zijn dankwoord. Hij heeft het nieuw bestuur opgeroepen om de strijd niet op te geven, maar door te gaan met de invulling van de doelen en idealen op basis van de principes die de partij hoog in het vaandel heeft staan.

Toon moed, wanneer het lijkt alsof niemand meer moed heeft. Herwin je geloof wanneer er weinig reden lijkt te zijn tot het hebben van geloof. Creëer hoop daar waar ze hoop hebben verloren, klinkt de oproep van de nieuwe voorzitter. Ze heeft alle Surinamers opgeroepen zich te verenigen in daadwerkelijke liefde voor het land en “de strijd voor gerechtigheid, waarheid, vrede en rechtvaardigheid niet op te geven.”

Met Alihusain-Del Castilho zitten in het bestuur Kurt Burkhard, Usha Luchmun, Robert Seute, Marlene Chou, Rudie Jessurun, Dean Wesenhagen, Antonius Stienstra, Sudesh Ramdattewarie, John Wong Chung, Humphry Wongsodikromo, August Asinga, Ashakoemarie Mohan, Frank Gummels, Radjinder Ramadhin en Vinay Ayodhia.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May