Nog niet duidelijk wie veroorzaker dodelijke aanrijding is
26 Sep 2015, 22:16
foto


De politie moet nog vaststellen wie de veroorzaker is van de dodelijke aanrijding zaterdagnacht op de kruising Keizer- en Frederik Derbystraat. Dina Biharie-Bihariesing (60) heeft het leven gelaten bij deze aanrijding. Zij zat aan het stuur en reed over de Frederik Derbystraat. De chauffeur Milton P. was de bestuurder van het andere voertuig dat reed over de Keizerstraat.

Vermoedelijk moet één van de bestuurders door het rode verkeerslicht hebben gereden. Op het moment van de aanrijding, omstreeks 1.50 uur was de verkeersregeling installatie in werking. Dit kon aan de hand van beelden die door een bewoner van de omgeving zijn vastgelegd, worden vastgesteld. De buurtbewoner heeft de beelden aan de politie afgestaan.

Het verdere onderzoek van de politie zal moeten uitwijzen wie op dat moment door rood licht heeft gereden en als veroorzaker van de aanrijding kan worden aangemerkt. Het rijbewijs van Milton P. is hangende het onderzoek ingevorderd. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor verder onderzoek.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May