Plantenkas ACK te bestellen voor SRD 6500
26 Sep 2015, 18:17
foto
De eerste plantenkas van ACK is een feit. De opening heeft vandaag plaatsgevonden.


De Agrarische Coöperatie Koewarasan (ACK) heeft vandaag haar eerste plantenkas geopend. Daarbij is ook het logo onthuld. De plantenkas heeft een oppervlakte van 54 m2 en is voor SRD 6.500 te bestellen bij de coöperatie. Belangstellenden kunnen zich aanmelden om lid te worden van de coöperatie.

Een van de voordelen van een lidmaatschap bij het ACK is een gezamenlijke afzetmarkt. Door samen de landbouwproducten te verkopen, kunnen individuele leden een betere prijs krijgen. De ACK is op 4 juli opgericht met het doel de agrarische sector in Koewarasan door nieuwe technologieën en impulsen weer naar grote hoogte te brengen. De coöperatie zal vanaf nu ook haar producten op verschillende verkooppunten aan de man brengen.

De plantenkas is het eerste initiatief van het ACK en is door de leden zelf ontworpen en gefinancierd. Met dit initiatief wil het ACK nieuwe betaalbare teeltmethoden introduceren. Wie meer informatie wil hebben, kan ook terecht op de Facebookpagina van de coöperatie. Coöperatie-voorzitter Nirmal Madari zegt dat in nauwe samenwerking met het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij de sector naar een hoger niveau getild zal worden.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May