Bachata van Johnny Sky hoogst nieuw in Top40
25 Sep 2015, 17:27
foto


Johnny Sky komt deze week het hoogst nieuw binnen in de Top40. ‘One More Night’ verovert de titel van arrogante nieuweling op nummer 25.
Moombahton krijgt ook bekendheid in Suriname. Deze nieuwe stijl, die een mix is van reggaeton en house, krijgt steeds meer ingang. Zo ook in de Nationale Top40, waar Moombateam en Brainpower nieuw binnen komen en de lijst afsluiten met ‘Drop that Kick’ op 40.

‘Hula Hoop’, de nieuwe van Omi komt treedt binnen op 39. Dit is net als ‘Cheerleader’ ook een reggae-pop nummer. In het lied bezingt hij zijn zoektocht naar een dame die kan bewegen als de ‘hula hoop’.

De ‘most romantic song of the year’ in India is deze week nieuw op de lijst in Suriname. ‘Baaton ko teri’ van de film ‘All is well’ staat op nummer 31.
Vorige week kwam het nieuw binnen en deze week is ‘Ay Vamos’ de knaller van de week. Het lied van J. Balvin, Nicky Jam en French Montana stijgt van 24 naar 13.

‘How deep is your love’ van Calvin Harris en Disciples stijgt met 10 plekken van 32 naar 22. Het lied dat vorig week een re-entry deed op 25 is deze week op plekje nummer 19. Dat betekent een stijging van wel 6 plekken voor Omi met ‘Chearleader’, zijn tweede song op de hitlijst. Avicii staat stationair op nummer 1 met ‘Waiting for love’, terwijl ‘Locked Away’ van R City en Adam Lavine met een plek vooruit gaat van 3 naar 2. Deze week is er ook een nieuwe nummer 3. Dat is ‘Freak of the week’ van Krept & Konan en Jeremih.
Bekijk de volledige lijst hier.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May