Voor de 15de keer Indobeurs in Sana Budaya
21 Sep 2015, 22:31
foto


De 15de editie van de Indofair start op 28 september en duurt tot 3 oktober in Sana Budaya. Dit jaar is er een delegatie uit Midden Java, bestaande uit vertegenwoordigers van de lokale overheid, het bankwezen, zakenlui, leden van de Kamer van Koophandel van Midden Java en 10 artiesten op bezoek.

Er doen 46 bedrijven mee, waarvan 36 Surinaamse en 10 Indonesische, die zich specialiseren in onder meer meubilair, huis- en tuindecoratie, kleding en accessoires, souvenirs en Indonesisch en Surinaams-Javaans culinaire kunsten. De nieuwe ambassadeur van de Republiek van Indonesië, Dominicus Supratikto zal dit jaarlijkse evenement, namens de Ambassade van de Republiek Indonesië, voor het eerst organiseren.

De beurs heeft als doel de promotie van Indonesische producten, diensten, gastronomie en cultuur, alsook de versterking van de handelsrelatie tussen Indonesië en Suriname. De Vereniging Herdenking Javaanse Immigratie (V.H.J.I) en het directoraat van Zuid-Amerika en Caribische aangelegenheden van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Indonesië, zijn mede-organisatoren.

Elk jaar bezoeken tussen de 3000-4000 gasten per dag de Indofair, zegt de organisatie. Het publiek zal gedurende deze 6-daagse beurs kunnen genieten van culturele optredens, waaronder Jaran Kepang, podiumkunst van Indonesische artiesten en lokale dansscholen, cabaret en optredens van muziekformaties.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May