Vertraagde SLM-vlucht wordt vanavond uitgevoerd
20 Sep 2015, 10:23
foto


De vertraagde vlucht van de SLM, vertrekt vanavond rond 22.30 uur naar Amsterdam. De vlucht kon gisteren niet worden uitgevoerd, na een incident met de KLM. Het toestel van de KLM dat aan het taxiën was, kwam met de vleugel tegen de wingtip (uiteinde van de vleugel) van de SLM aan. Hierdoor zijn beide vluchten naar Nederland gisteravond, geannuleerd.

Clyde Cairo, vicepresident Commercial Affairs van de SLM, deelt Starnieuws mee dat de navigatielens die beschadigd is geraakt, vanavond wordt vervangen. Het onderdeel komt vanuit Nederland via Curaçao naar Suriname.

De passagiers die gisteren op vertrek stonden, dienen zich aan te melden tussen 17.30-19.30 uur op de Johan Adolf Pengel luchthaven. De passagiers die voor vandaag geboekt staan, vertrekken morgenavond. Hun vlucht is ook met 24 uur vertraagd. Ook de vlucht vanuit Amsterdam is met 24 uur vertraagd.

De KLM-woordvoerder in Amsterdam, zegt aan Starnieuws dat het niet duidelijk is wanneer de gestrande vlucht van gisteravond uitgevoerd wordt. Gehoopt wordt om het toestel op Zanderij te repareren.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May