Goerdajal in ere hersteld bij Staatsolie
15 Sep 2015, 01:38
foto


Prediep Goerdajal heeft zijn werkzaamheden als manager Drilling Operations bij Staatsolie hervat. De top van de afdeling 'Drilling' en diverse medewerkers waren eind augustus door de directie van Staatsolie op non-actief geplaatst. Bij deze afdeling zijn vier personen ontslagen, terwijl zes werknemers zijn geschorst.

Algemeen directeur Rudolf Elias zei eerder aan Starnieuws dat het interne onderzoek ruim drie maanden geleden is gestart. De toppers van Drilling Divisie en andere medewerkers werden op non-actief geplaatst toen er duidelijke aanwijzingen waren dat er gebruik is gemaakt van Staatsolie materieel, materiaal en mensen voor privédoeleinden.

De afdelingen Exploration Drilling en Production Drilling zijn voorlopig samengevoegd tot de afdeling Drilling Operations. Soeniel Sewgobind is belast met de leiding van Drilling Operations in de functie van Superindendent Drilling Operations. Hij rapporteert in deze hoedanigheid aan Goerdajal. Dit meldt de leiding van het bedrijf aan de medewerkers.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May