Zoon slachtoffer aanrijding in verzekering gesteld
14 Sep 2015, 20:23
foto


De zoon van een slachtoffer betrokken bij een aanrijding is maandag aangehouden en in verzekering gesteld. Het slachtoffer en haar dochter liepen over de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Margarine- en Vettenfabriek staken zij plotseling de straat over. Een bestuurder die kwam aangereden, probeerde af te remmen maar kon de aanrijding niet meer voorkomen.

Dennis F., zoon van het slachtoffer, werd door omstanders in kennis gesteld van de aanrijding. Toen de zoon arriveerde ging hij vreselijk tekeer. Hij wilde de bestuurder te lijf gaan ondanks de politie reeds ter plaatse was. De politie hield hem tegen en wees hem erop dat dit gedrag niet kan worden geaccepteerd. Dennis F. bleef zich verzetten. Hij heeft op verschillende momenten de drie dienstdoende wetsdienaren aangevallen en slagen toegebracht.

Een politieambtenaar die aankwam, schoot zijn collega’s te hulp. Dennis F. werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld voor wederspanningheid. De voetgangers zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Dit meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May